Microsoft Ads

Google heeft wat betreft zoekmachines ongeveer 90% marktaandeel, maar het is dus niet de enige zoekmachine op internet.

Een van de grotere andere zoekmachines is Bing. Ook hierin kun je adverteren via Microsoft Ads. Dit is iets wat we bij Aspen Digital ook voor je kunnen doen. Op deze manier kun je aan gebruikers die niet zoeken via Google ook advertenties tonen. En Microsoft Ads werkt niet alleen voor Bing, maar ook nog voor een aantal nog kleinere zoekmachines. Dus als je zo zichtbaar mogelijk wilt zijn, is Microsoft Ads iets om niet te vergeten.

Bing Ads en Google Ads combineren

Om potentiële klanten optimaal te kunnen bedienen is het nodig zo breed mogelijk vindbaar te zijn. In dat geval wil je niet alleen in Google vindbaar zijn, maar wil je ook gebruikmaken van de mogelijkheden van Microsoft. Er zijn veel overeenkomsten te vinden tussen Bing en Google, daardoor is het relatief gemakkelijk advertenties van het ene systeem te importeren in het andere.

Voordelen van Bing Ads

Het is natuurlijk een voordeel dat je op meerdere plekken zichtbaar bent. Daarnaast is het adverteren in deze zoekmachine goedkoper dan in Google, omdat er minder concurrentie is. Je kosten per click liggen in de meeste gevallen dan ook lager dan in Google Ads. Het is dus een goed idee om Microsoft Ads te verwerken in je online marketing strategie.

Microsoft Ads combineren met andere betaalde kanalen

Bing Ads biedt de mogelijkheid jouw zichtbaarheid te vergroten. Naast de betaalde zoekresultaten zijn er natuurlijk nog andere plekken waarop je zichtbaar kan worden. Zo zou je kunnen overwegen om de volgende mogelijkheden mee te overwegen, nadat je Microsoft Ads geïmplementeerd hebt: Marketplaces, Shopping en YouTube.

Aspen Digital is een officiële Microsoft Advertising Partner.

Dit betekent dat we ons genoeg bewezen hebben om privileges te krijgen. Zo krijgen we de mogelijkheid om bepaalde trainingen te krijgen en krijgen we goede support als het nodig is. Wil je adverteren via Microsoft Ads, dan is Aspen Digital dus de juiste partner voor jou. Mochten we je overtuigd hebben, neem dan zeker contact met ons op!