Online adverteren (SEA)

Search Engine Advertising is één van de manieren om zichtbaarheid in zoekmachines te bewerkstelligen.

Het meeste bekende kanaal waarmee je adverteert in zoekmachines is Google Ads (vroeger bekend als Google AdWords). Hieronder vallen verschillende soorten campagnes, maar het gemeenschappelijke doel is het creëren van zichtbaarheid om zo potentiële klanten naar je site te krijgen.

Google Ads is tegenwoordig steeds meer gericht op automatiseren. Er wordt steeds meer aangemoedigd om zowel de advertenties als biedstrategieën automatisch te maken. Wij zijn er dan ook op gefocust om Google te voorzien van zo veel mogelijk data om het algoritme zo optimaal mogelijk te laten werken. Omdat we bij Aspen Digital van huis uit data-driven zijn, past dat precies in ons straatje en kunnen we onze klanten hier goed bij helpen.

Bij Aspen Digital zijn onze specialisten performance-driven.

In Google Ads kun je makkelijk de resultaten van je campagnes zien, dus dat maakt het aansturen op goede resultaten goed mogelijk. Maar we doen meer dan alleen maar het beheren van de campagnes van onze klanten. We willen echt helpen met het bereiken van groei. Daarom kijken we niet alleen naar biedingen of advertenties, maar we gaan ook met onze klanten in gesprek om een strategie te bepalen om de gewenste groei te bereiken.

Wij van Aspen Digital zijn Premier Google Partner, wat betekent dat we support van het hoogste level krijgen van Google. We kunnen dus makkelijk met alle vragen bij Google terecht en zij houden ons ook op de hoogte van alle veranderingen en geven trainingen voor onze specialisten. Met deze support kunnen we ervoor zorgen dat we tot de top van de onlinemarketingbureaus van Nederland kunnen blijven behoren.