Onbegonnen werk

Starten met SEO voelt soms heel eng, groots of 'iets voor later'. Omdat het op onbegonnen werk lijkt, beginnen velen niet eens.

Organische vindbaarheid is een van de grootste open deuren van het internet. Iedereen vindt dat je ermee bezig moet zijn, maar niemand weet precies hoe, wat, waar en wanneer je moet beginnen. Het 'waarom' is in de meeste gevallen wel duidelijk. Je wilt namelijk meer relevante gebruikers of klanten bereiken.

Online succes

Jouw vindbaarheid in kaart

Hoeveel verkeer jij 'organisch' uit de zoekmachines als Google en Bing krijgt is afhankelijk van hoe optimaal jouw website is ingesteld en ingevuld. Onze scan kan je snel eerste inzichten geven in belangrijke factoren die jij kan verbeteren.

Met onze quickscan brengen we verbeterpunten in kaart door een analyse van content op een belangrijke pagina. Ook analyseren we de technische basis van de website. Zijn er optimalisaties mogelijk? Dan zullen wij die vinden en kan jij daarmee al hoger gaan scoren in de zoekmachine.

Wat ontvang je van ons?

Jouw positie

Inzicht in de markt en jouw positie daarin

Backlinks

Inzicht in jouw linkprofiel en de kracht van jouw domein

Content

Content-analyse voor een relevante pagina

Startpunt voor SEO

Inzicht in de grootste kansen voor jouw website.

Vraag een quickscan aan!

Jij krijgt...

✓ Een printklaar rapport met allerlei waardevolle inzichten
✓ Uitleg over de impact van de bevindingen (content en techniek)
✓ Direct toepasbare verbeterpunten
✓ Een korte (video)call met toelichting

In ruil voor...

Om de quickscan zo relevant mogelijk te maken, hebben we wat informatie van je nodig. Vul het contactformulier in en vertel ons meer over jouw doelen, doelgroep of producten, dan nemen we het mee in onze scan!

Je mag ons extra informatie geven, waarmee we onze quickscan nog beter kunnen aansluiten op jouw huidige situatie (niet verplicht).