Background image

Linkbuilding

Bouw duurzame autoriteit met 300K+ unieke publicatiemogelijkheden.

HERKEN JIJ DIT?

Je investeert in linkbuilding, maar weet niet wat jouw inspanningen je nu echt opleveren.

Met onze datagedreven strategie haal je het hoogste rendement uit je investering en worden de effecten van de linkbuilding volledig inzichtelijk gemaakt.

Je weet dat autoriteit belangrijk is, maar vindt linkbuilding tijdrovend.

Wij knappen het ‘vuile’ werk graag voor je op, zodat jij je aandacht kan richten op het behalen van jouw groeidoelstellingen.

Je bent snel door je relevante plaatsingsmogelijkheden heen.

Laat ons je helpen. Met ons netwerk van ruim 300.000 publicatiemogelijkheden wereldwijd, vinden we moeiteloos de juiste publishers voor jouw website en branche. Daarnaast hebben wij een actieve relatie met onze publishers waardoor de kans op plaatsing maximaal is.

Je twijfelt of je backlinkprofiel wel toekomstbestendig is.

Google rolt de ene na de enadere algoritme-update uit om ‘linkspam’ te bestrijden. Wij zorgen er daarom voor dat jouw backlinkprofiel duurzaam wordt opgebouwd.

FAQ image

MEER TIJD VOOR DE DINGEN DIE JIJ BELANGRIJK VINDT

Bespaar veel tijd en een enorme rompslomp aan administratie.

Laat ons jou helpen met linkbuilding, zodat jij je met volle aandacht kan focussen op de online marketingstrategie.

Wij ontzorgen jou volledig met een op maat gemaakte linkbuildstrategie om de top van de zoekresultaten te behalen. Ons enorme (internationale) netwerk zorgt ervoor dat je nooit meer zelf op zoek hoeft te gaan naar relevante publishers.

VOLLEDIGE ONTZORGING, MAAR DAN ÉCHT

Laat het linkbuilden over aan de expert

Wij ontwikkelen de strategie, verzorgen de linkplaatsingen, controleren de livegang, hebben een nauwe relatie met alle publishers, de facturatie verloopt volledig geautomatiseerd en wij rapporteren het resultaat. Hierdoor kun jij je focussen op het optimaliseren van het resultaat, in plaats van de linkbuildingwerkzaamheden zelf.

 

20 jaar aan expertise

Sinds 2003 actief in zoekmachine-optimalisatie met in-house tooling. Dagelijks meten wij 200k+ zoektermen tot 100 posities diep. Jouw concurrentieveld hebben wij volledig in kaart. We meten dus ook de impact van iedere publicatie van alle publishers. Dit stelt ons in staat een strategie op te stellen met de grootste kans van slagen binnen jouw budget.

Linking voor ieder type klant

Maatwerk linkbuilding-oplossingen voor iedere branche. Wij verzorgen de linking met op maat geschreven artikelen die geplaatst worden op relevante platformen.

WAT WIJ BELOVEN

Binnen korte periode stabiel resultaat

Ontvang een forecast van op welke termijn je de positiestijgingen kunt verwachten.

300K+ unieke plaatsingsmogelijkheden

De optimale mix van linking voor een maximaal effect op de posities in de zoekresultaten, afgestemd op jouw budget.

Data-gedreven rapportage

Maandelijks een transparante (whitelabel-)rapportage van de effecten van de linkbuilding + een overzicht van de geplaatste backlinks.

ONZE WINNENDE WERKWIJZE

Onze eerste doelstelling

Het begrijpen van jouw business en ambities. Met onze unieke marktdata brengen we jouw branche en concurrentieveld moeiteloos in kaart.

De forecast

We bundelen onze data en inzichten tot een realistische forecast en kraakheldere linkstrategie, zodat jij precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Jouw groeiambities

Wij hebben dezelfde eindbestemming als jij: de top van jouw groeiambities. Met volledige aandacht storten onze specialisten zich daarom op het traject.

Regelmatige inzichten

Je hoeft je op geen enkel moment af te vragen wat jouw investering in linkbuilding precies teweegbrengt. Gedurende de samenwerking bieden wij voortdurend inzicht in de voortgang van de resultaten door middel van transparante effectmetingen.

Bijsturen

De weg naar de top loopt niet altijd in een rechte lijn. We evalueren voortdurend of de resultaten op koers liggen. Heeft er een Google Update plaatsgevonden? Dan gebruiken wij onze data om te bepalen of de linkstrategie aangepast moet worden.

Cta image

BRENG NU JOUW ZICHTBAARHEIDSPOTENTIEEL BOVEN WATER!

Rank Monitor logo

Boek een Meeting

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug!

Laat ons jou terugbellen om jouw zichtbaarheidspotentieel te bespreken. Laat je gegevens achter, en we bellen je binnen 1-2 dagen terug.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.