Background image

Content

High-quality copy op basis van unieke inzichten, geschreven om jouw bezoekers te overtuigen.

VRAAG JEZELF EENS AF:

Ben jij de expert in jouw markt?

Word een betere expert dan concurrenten en zorg ervoor dat Google en jouw gebruiker dit ook zo ziet, met op basis van marktdata geoptimaliseerde websitecontent.

Hoe goed is jouw content?

Bepaal je dat zelf op basis van een onderbuikgevoel, of is jouw content daadwerkelijk geoptimaliseerd op basis van markt- en concurrentiedata? Zorg dat je niet alleen met jouw producten of diensten voorop loopt in de markt, maar ook met je content.

Blijven de hoge posities in Google uit, terwijl jouw website technisch perfect is?

Dan is de kans groot dat je content niet voldoet aan de wensen van de gebruiker en de zoekmachine. Wij laten je zien welke stappen genomen moeten worden.

Is de doorklikratio op je belangrijkste pagina’s te laag?

Met activerende en motiverende content spoor je jouw gebruikers aan tot die conversie. Zorg voor de juiste boodschap, op het juiste moment.

Is je CPC te hoog?

Voorkom dat je onnodig veel geld betaalt aan advertenties en verbeter je kwaliteitsscore met relevante content.

FAQ image

ZIEN JOUW KLANTEN DAT JIJ DÉ EXPERT BENT?

 

Onze teksten zijn niet uit de lucht gegrepen. Na jarenlange ervaring kennen wij de fijne kneepjes van het vak. Een krachtige basis, een converterende tekst, of volledig de diepte in? De focus ligt bij ons altijd op kwaliteit: toekomstbestendige content, welke doelen je ook stelt.

Onze eindeloze verzameling aan data heeft ons geleerd wat werkt – en wat niet. Met unieke analyses halen wij waardevolle informatie over je gebruikers uit onze data, en deze vertalen wij weloverwogen door naar de teksten voor jouw website.

De data stelt ons bovendien in staat om gericht te rapporteren over de meetbare effecten van de content, afgestemd op jouw wensen en groeidoelen.

CONTENTOPLOSSINGEN OP MAAT

 

Krachtige content staat aan de basis van een goede vindbaarheid en de klantenreis van jouw doelgroep.

Maar het ontbreekt je aan inspiratie, aan tijd of aan de data-driven inzichten die jouw content naar het volgende niveau tillen.  Je snapt de waarde van teksten die jouw doelgroep meerwaarde bieden, maar je weet ook dat het tijd en moeite kost om nét die juiste snaar te raken.

Herkenbaar? Onze specialisten bieden de datagedreven ondersteuning die jij nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar copy-paste-klare content of concreet advies op basis van zoekinteresse, marktinzichten en jouw concurrentie.

JOUW EXPERTISE, ONZE INZICHTEN, JULLIE VERHAAL

 

Jij kent jouw doelgroep als geen ander, dus samen met jou stellen wij de tone of voice op die hen pakt en overtuigt. Onze contentspecialisten werken nauw samen met hun collega’s van SEA en SEO, om ervoor te zorgen dat elke tekst bovendien een duidelijke plek heeft in het grote geheel.

Voordat we beginnen met schrijven doen we grondig onderzoek. Naar de zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt, naar jouw branche, de relevante concurrentie en naar waardevolle informatie. Deze inzichten gieten we in een pakkende tekst, die niet alleen Google overtuigt van jouw plek aan de top, maar júist ook jouw gebruikers.

ONZE WINNENDE WERKWIJZE

De eerste stap is het doorgronden van jouw business en doelstellingen.

We stemmen af hoe wij jou de beste contentondersteuning kunnen bieden, en verdiepen ons volledig in jouw onderneming, jouw online markt en je concurrentie.

Content is onderdeel van een groter geheel.

Samen met jou en onze collega’s van SEO en SEA gieten we alle input om in een heldere contentstrategie, inclusief roadmap. Dankzij de contentplanning weet jij elke maand welke teksten je kunt verwachten.

Ondersteunen wij jou met aangeleverde content? Dan gaat het schrijfproces nu van start.

Onderzoeken, schrijven, redigeren en bijschaven, totdat elke tekst volledig data-driven en naar wens is. Bieden we ondersteuning in de vorm van contentadvies? Dan ontvang je van ons glasheldere contentbriefings op basis van de waardevolle inzichten uit onze (markt)data, waarmee jij jouw eigen teksten kunt optimaliseren.

Wat hebben de nieuwe teksten teweeg gebracht?

Dat brengen wij transparant voor je in kaart door middel van een contentrapportage met de KPI’s die jij belangrijk vindt.

Evaluatie en analyse

Op de achtergrond evalueren wij voortdurend of de huidige strategie op koers ligt, en schaven we deze – in overleg met jou – bij waar nodig.

Cta image

BRENG NU JOUW ZICHTBAARHEIDSPOTENTIEEL BOVEN WATER!

Rank Monitor logo

Boek een Meeting

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug!

Laat ons jou terugbellen om jouw zichtbaarheidspotentieel te bespreken. Laat je gegevens achter, en we bellen je binnen 1-2 dagen terug.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.