Background image

EXPERTISES

Meer rendement uit jouw online zichtbaarheid?

 

Wij laten geen middel onbeproefd om voor jou de beste resultaten te behalen. Met onze eigen ontwikkelde en unieke tooling verzamelen we enorm veel data. Deze data maakt het mogelijk om bij het maken van strategieën veel verder te kijken dan alleen tot aan de oppervlakte.

 

Wij weten hoe je je marketinginspanningen zo verdeelt dat je niet te afhankelijk wordt van één kanaal. Wij maken marktanalyses waarmee jij je concurrentie een stap voor kan blijven. Wij zien patronen die anderen niet zien, waardoor wij meer zichtbaarheid voor jou kunnen realiseren en meer kunnen halen uit je campagnes. En vooral zijn we er voor je, of je nu behoefte hebt aan data, kennis of ontzorging.

HERKEN JIJ DIT?

Je hebt geen idee wat jouw investering in online marketing je aan het eind van de dag oplevert.

Met een duidelijke forecast, data-driven strategie en heldere roadmap maken wij tastbaar welke resultaten je op welke termijn kunt verwachten. Volledige transparantie over de voortgang van de resultaten, de hele samenwerking lang – beloofd.

Je mist overzicht: wat zijn de verhoudingen in de markt en op welke kanalen zetten je concurrenten in?

Dat is met Aspen Digital verleden tijd. Neem onderbouwde strategische beslissingen op basis van onze unieke marktanalyses.

Je bent enorm afhankelijk van één kanaal: als deze inkomsten wegvallen, heb je te weinig om op terug te vallen.

Voorkom dat je in deze valkuil trapt en zorg dat je voldoende spreiding hebt via verschillende kanalen: Google Ads, organische posities én social advertising.

Je weet hoe belangrijk online zichtbaarheid is, maar het ontbreekt je aan voldoende tijd of knowhow.

Laat ons jou ondersteuning bieden, precies daar waar jij het kunt gebruiken. We vertellen je er graag meer over, dus plan gerust een sparsessie in.

Je weet je weg te vinden in online marketing, maar mist de handvatten om jouw marketingstrategie naar het volgende level te tillen.

Met onze in-house ontwikkelde, krachtige tooling en toegang tot onze enorme berg aan search-data verkrijg jij nieuwe inzichten die je nergens anders vindt. Hiermee stel jij de datagedreven strategie op die jou feilloos navigeert naar succes.

Jij bent dé expert in jouw vakgebied, maar jouw website geeft andere signalen af.

Als je offline altijd die extra stap zet voor jouw klanten, dan wil je dat online toch ook doen? Zorg ervoor dat je online óók die expertise uitstraalt die jou onderscheidt van concurrenten, met behulp van krachtige content en autoriteit.

Jouw online marketingstrategie loopt op rolletjes, maar merkt dat je erg veel tijd kwijt bent aan linkbuilding. Continu nieuwe publishers zoeken, artikelen schrijven, de administratieve rompslomp...

Maak waardevolle tijd vrij voor het runnen van jouw business en laat ons jou volledig ontzorgen op gebied van linkbuidling. Van strategie tot aan facturatie, alles loopt volledig geautomatiseerd in ons gigantische netwerk van ruim 300K (internationale) publishers.

SEO

SEO, vaak nog het ondergeschoven kindje, is onmisbaar voor iedere online onderneming. Met onze eigen, unieke data zijn wij in staat om voor elke website binnen de markt in kaart te brengen hoe momenteel de organische zichtbaarheid van jouw website is. Met deze informatie maken wij inzichtelijk hoe je presteert ten opzichte van je concurrenten en leggen wij kansen bloot waar je direct het resultaat en rendement mee verbetert.

SEA

Welke zoekwoorden zijn het meest relevant voor onze campagnes? Maken we van sommige functies die onze campagneresultaten kunnen verbeteren nog geen gebruik? Hoe verhouden onze campagnes zich tot die van onze concurrenten? En hoe kunnen we het rendement van onze campagnes vergroten? Dat zijn allemaal vragen waar onze specialisten jou een antwoord op kunnen geven.

Wij gebruiken voor onze SEA-werkzaamheden onder andere onze eigen unieke data. Met deze data krijgen wij inzicht in de exacte pagina’s, advertentieteksten, USP’s en calls to action waarmee je concurrenten adverteren. De combinatie van deze search data met de data uit onder andere Google Ads of Microsoft Ads, onze partnerships met onder andere Google en de ervaring van onze specialisten stelt ons in staat om voor jou de beste SEA-strategie te bedenken én uit te voeren.

CONTENT

Waar je vroeger nog weg kon komen met het spammen van de belangrijkste zoekwoorden voor een pagina, is dat nu allang niet meer zo. Het belangrijkste doel is nu om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van relevante, volledige en unieke waardevolle informatie. Kwalitatieve content wordt ook voor zoekmachines steeds belangrijker, zowel om je website voor Google begrijpelijker te maken als om autoriteit uit te stralen.

Onze specialisten zijn ervaren in het maken van uitgebreide data-driven contentanalyses. Deze laten niet alleen zien hoe de content van jouw website er nu voor staat ten opzichte van de concurrentie, maar ook waar nog kansen liggen. Daarnaast schrijven we nieuwe content voor op jouw site of optimaliseren we bestaande content, met als doel jouw zichtbaarheid verder te vergroten. En ook als je je bestaande contentteam wil voorzien van onze unieke datagedreven input om zelf je content naar het hoogste niveau te tillen, dan zijn wij er voor je.

LINKBUILDING

Als je organisch goed vindbaar wil zijn, dan is linkbuilding een belangrijk onderdeel van de strategie. Wij hebben hiervoor een eigen werkwijze, waarbij we gebruik maken van ons enorme publicatienetwerk met meer dan 300.000 plaatsingsmogelijkheden.

Dankzij de unieke combinatie van de zichtbaarheidsdata en de publicatiedata weten we niet alleen precies wanneer de positie van jouw website in Google verbetert, maar dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring ook welke mix van platformen het meest effectief kunnen zijn binnen het beschikbare budget. Met deze datagedreven linkbuildingstrategie vergroot je je autoriteit en benut je daarmee een groter deel van jouw zichtbaarheidspotentieel.

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Social media is niet meer weg te denken uit onze wereld, en daarom een waardevol kanaal om jouw doelgroep mee te bereiken. Onze specialisten zijn ervaren in het opzetten en uitvoeren van advertentiecampagnes op verschillende socialmediakanalen en weten als geen ander hoe je uit deze campagnes de beste resultaten behaalt.

VRAAG EEN QUICKSCAN AAN!

Wat je krijgt

Een korte (video)call met een SEO of SEA specialist

Inzicht in de kansen voor jouw bedrijf

Unieke markt- en concurrentie-inzichten

Betere informatie, betere inzichten

Om het rapport met je te kunnen delen, kun je in het formulier je contactgegevens achterlaten. Vertel je ons meer over je business, doelgroep en jouw focus? Dan geven wij je nóg betere inzichten in de kansen die er liggen!

"*" geeft vereiste velden aan

1
2
3
Cta image

BRENG NU JOUW ZICHTBAARHEIDSPOTENTIEEL BOVEN WATER!

Rank Monitor logo

Boek een Meeting