Team Aspen Digital

Ons Aspen Digital-team bestaat uit knappe koppen die weten hoe de wereld werkt. Data-driven specialisten die plannen altijd kunnen onderbouwen met die data en verder kijken dan hun neus lang is. Wil jij met hen sparren over jouw groeipotentieel? Neem dan vooral contact met ons op!

Team member

Ik krijg enorm veel energie van de sterke relaties die wij hebben met onze partners en klanten. Door een intense samenwerking met commitment van beide kanten schakelen we snel in een snel bewegende markt.

Jeroen Meijer

Head of Growth

Team member

Gesponsord: Enthousiaste PPC Lead die ervoor zorgt dat jij als eerste resultaat zichtbaar bent binnen Google. Naast het werk vind je me op het voetbalveld of in de speeltuin met mijn zoontjes.

Bart Hilferink

Lead PPC

Team member

Snel schakelen en afwisseling; verzamelen, analyseren, adviseren en uitvoeren. Als Operations Manager ben ik bezig met optimalisatie voor klanten, partners én kansen binnen ons eigen team.

Sanne van Wielink

Operations Manager

Team member

Je bent nooit uitgeleerd! Als trainee ben ik daarom ook erg gedreven om zoveel mogelijk te leren over SEO en PPC en hiermee klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Buiten werk ben ik altijd te vinden bij mijn paard en vriendengroep.

Swaan Hoogeveen

Trainee online marketing

Team member

Systeembeheerder, programmeur en uitdagingen: een perfecte match!

Sven Simon

Developer

Team member

Ik haal veel werkplezier uit het strategisch meedenken met onze klanten en het inspelen op de laatste trends binnen online marketing.

Roger Hulsen

Head of Strategy

Team member

Erg gedreven om altijd de allerbeste SEO-resultaten voor de klanten te behalen. In mijn vrije tijd bezig in de cryptowereld of sportief een rondje fietsen, hardlopen of potje voetbal op de zaterdagmiddag.

Bart Rinsma

SEO-specialist

Team member

Intensieve samenwerkingen aangaan met nieuwe partners en klanten, daar word ik blij van. Creatief, gedreven en passievol. Wil jij online (beter) zichtbaar zijn? Dan zit je bij mij goed.

Niels Dekker

Medior Accountmanager

Team member

Als mediaspecialist wil ik alles uitzoeken en altijd het beste resultaat leveren! Ik ben leergierig en lees in mijn vrije tijd graag over van alles en nog wat.

Mirthe van Rijen

Junior Media Specialist

Team member

Als contentspecialist ben ik bij Aspen Digital verantwoordelijk voor het schrijven van allerlei soorten teksten.

Levon Linnebank

Contentspecialist

Team member

Leergierige trainee die graag meer ervaring wil opdoen en meer wil leren over SEO en alles wat daarbij komt kijken. Verder ben ik een grote muziekliefhebber, zing ik graag en breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie.

Lara Akanni

Trainee online marketing

Team member

Kaj Bolmers

Head of Sales

Team member

Innoveren, data en een goed proces hebben is een vereiste om online te slagen. Grootste succes? In één maand meer dan 1 miljoen Nederlandse Google-gebruikers de site laten bezoeken.

Justen Vink

Dataspecialist

Team member

Ik krijg enorm veel energie van het samenwerken aan de beste resultaten voor onze klanten en partners! Heb je een complexe uitdaging of een ingewikkeld vraagstuk? Daag ons uit!

Jory Willemsen

Head of Operations

Team member

Hou mij bezig met digital advertising en social media. Daarnaast verslaafd aan CrossFit. En bezig zijn met mijn passie: muziek maken.

Johannes van Dijk

PPC-specialist

Team member

Data vertalen naar commerciële kansen en of uitdagingen. Samenwerkingen op zakelijk gebied voeden mij in energie, creativiteit en voldoening. Daarnaast investeer ik graag tijd in motorrijden, sporten en vrienden!

Jarno Blaauwgeers

Senior Accountmanager

Team member

Toegewijde PPC-specialist met een passie voor digitale marketing en een scherp oog voor gegevens en trends. In mijn vrije tijd ga ik graag de hort op met vrienden en vermaak ik mij met een voetbalwedstrijd in het weekend.

Hegy Stafleu

PPC-specialist

Team member

Gijs Mooren

CTO

Team member

Betrokken en behulpzaam als trainer/coach langs de lijn, voetballer in het veld en sparringpartner/adviseur op ieder gewenste locatie voor klanten en partners met PPC-, SEO- en Contentvraagstukken.

Aytekin Demirtas

Senior Accountmanager

Team member

Gepassioneerd SEO-specialist met een liefde voor voetbal, gaming en een fervent supporter van Ajax. Daag me uit met tafelvoetbal, als je durft.

Rick de Bie

Lead SEO

Team member

Ik doe SEO en soms een beetje content. Verder krijg ik enorm veel energie van feesten, beestjes aaien en genadeloos verliezen met tafelvoetbal.

Anique Schoot

SEO-specialist

Team member

Ik krijg energie van het behalen van goede SEO-resultaten! Verder ga ik graag op pad met vrienden, ben ik te vinden in de sportschool of op de bank met een goede serie.

Amy Hoogendoorn

SEO-specialist

Team member

Alex Pobuta

Developer

Team member

Danny Doorn

Financial Controller

Rank Monitor logo

Boek een Meeting

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug!

Laat ons jou terugbellen om jouw zichtbaarheidspotentieel te bespreken. Laat je gegevens achter, en we bellen je binnen 1-2 dagen terug.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.