Background image

Groeiverhalen

Ben je benieuwd hoe wij klanten naar de top hebben geholpen? Lees hier dan onze groeiverhalen.

Groeiverhalen image

Honeymoonshop: Uitgroeien tot marktleider in de trouwbranche

Weddings en Honeymoon Shop zijn het afgelopen jaar flink gegroeid binnen de organische zoekresultaten en zijn nu samen de top 2 partijen in de online markt voor trouwjurken en trouwpakken.

Met het optimaliseren van de content en het goed zetten van de technische aanpassingen heeft Honeymoon Shop het afgelopen jaar de concurrentie ingehaald en zich bij Weddings in de top van de markt gevoegd.

Organische bezoekers

+207%

Online zichtbaarheid

+104%

Groeiverhalen image

Dakdragerwinkel: Onbetwiste nummer 1 in de markt

Dakdragerwinkel is binnen enkele jaren uitgegroeid van een relatief kleine partij naar de onbetwiste nummer één op het gebied van dakdragers en dakkoffers in Google Organic.

Met behulp van de juiste content, meerdere technische aanpassingen en een sterke verbetering in de autoriteit van het domein zijn er snelle, duurzame stappen gezet. Nu zijn de pijlen gericht op de vele andere productcategorieën die ze aanbieden.

Organische bezoekers

+244%

Reviews

+83%

in 2 jaar

Groeiverhalen image

LUTZ: Een grote groei in de modebranche

LUTZ is een fysieke en online modewinkel die wel klanten haalde uit zijn webshop, maar er meer uit wilde halen. Met name door verbeteringen op het vlak van content, maar ook door technische optimalisaties en linkbuilding, heeft het een mooie groei behaald op de focuspagina’s.

Nu LUTZ door onze aanpak de eerste successen heeft behaald, willen we nog meer potentie benutten. Zo liggen er nog groeikansen als het gaat om de algemene categorieën en willen we ook de naamsbekendheid van LUTZ vergroten.

 

 

Organische bezoekers

+50%

in 1 jaar

Omzet

+30%

in 1 jaar

Rank Monitor logo

Boek een Meeting

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug!

Laat ons jou terugbellen om jouw zichtbaarheidspotentieel te bespreken. Laat je gegevens achter, en we bellen je binnen 1-2 dagen terug.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.