Background image

Van search data naar omzetgroei

Al ruim 20 jaar helpen we bedrijven om zichtbaarder te worden in de zoekmachines en zo hun omzet te vergroten. In die tijd hebben we ons ontwikkeld op verschillende gebieden. Hierdoor hebben veel bedrijven in ons al een ideale groeipartner gevonden.

0

Experts in het team

+0

Landen actief

+0

Tevreden klanten

+0

Jaar actief

ONZE VISIE

Wij geloven dat zichtbaarheid meer is dan wat op het eerste gezicht zichtbaar is.

Dit betekent dat we verder kijken dan de oppervlakte en het onzichtbare zichtbaar maken. Met onze diepgaande kennis, geavanceerde tools en enorme hoeveel aan unieke data navigeren wij jouw bedrijf feilloos door de meest complexe digitale wateren. Zo zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid niet alleen gezien wordt, maar ook optimaal rendeert.

ONS VERHAAL

Aspen Digital is ontstaan uit een passie voor ontdekking en innovatie.

Onze specialisten combineren hun uitgebreide kennis met een onverzadigbare nieuwsgierigheid om jouw zichtbaarheidspotentieel volledig te benutten. Wij hebben de tools en expertise om in elke situatie het maximale te bereiken.

Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat we patronen ontdekken die anderen niet zien en zo leveren we betere resultaten met hetzelfde budget. Door onze brede kijk en diepgaande analyse zijn we in staat om jouw online business continu naar de juiste positie te navigeren, zelfs in een dynamische markt. Daag ons uit en ontdek hoe wij jouw online vindbaarheid naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

ONS TEAM

Onze club van knappe koppen: ambitieus, data-driven en onverzadigbaar nieuwsgierig

Team member

Snel schakelen en afwisseling; verzamelen, analyseren, adviseren en uitvoeren. Als Operations Manager ben ik bezig met optimalisatie voor klanten, partners én kansen binnen ons eigen team.

Sanne van Wielink

Operations Manager

Team member

Danny Doorn

Financial Controller

Team member

Gepassioneerd SEO-specialist met een liefde voor voetbal, gaming en een fervent supporter van Ajax. Daag me uit met tafelvoetbal, als je durft.

Rick de Bie

Lead SEO

Team member

Erg gedreven om altijd de allerbeste SEO-resultaten voor de klanten te behalen. In mijn vrije tijd bezig in de cryptowereld of sportief een rondje fietsen, hardlopen of potje voetbal op de zaterdagmiddag.

Bart Rinsma

SEO-specialist

Team member

Gesponsord: Enthousiaste PPC Lead die ervoor zorgt dat jij als eerste resultaat zichtbaar bent binnen Google. Naast het werk vind je me op het voetbalveld of in de speeltuin met mijn zoontjes.

Bart Hilferink

Lead PPC

Team member

Ik krijg enorm veel energie van de sterke relaties die wij hebben met onze partners en klanten. Door een intense samenwerking met commitment van beide kanten schakelen we snel in een snel bewegende markt.

Jeroen Meijer

Head of Growth

Team member

Als contentspecialist ben ik bij Aspen Digital verantwoordelijk voor het schrijven van allerlei soorten teksten.

Levon Linnebank

Contentspecialist

Team member

Ik haal veel werkplezier uit het strategisch meedenken met onze klanten en het inspelen op de laatste trends binnen online marketing.

Roger Hulsen

Head of Strategy

Team member

Ik krijg energie van het behalen van goede SEO-resultaten! Verder ga ik graag op pad met vrienden, ben ik te vinden in de sportschool of op de bank met een goede serie.

Amy Hoogendoorn

SEO-specialist

Team member

Ik doe SEO en soms een beetje content. Verder krijg ik enorm veel energie van feesten, beestjes aaien en genadeloos verliezen met tafelvoetbal.

Anique Schoot

SEO-specialist

Team member

Betrokken en behulpzaam als trainer/coach langs de lijn, voetballer in het veld en sparringpartner/adviseur op ieder gewenste locatie voor klanten en partners met PPC-, SEO- en Contentvraagstukken.

Aytekin Demirtas

Senior Accountmanager

Team member

Toegewijde PPC-specialist met een passie voor digitale marketing en een scherp oog voor gegevens en trends. In mijn vrije tijd ga ik graag de hort op met vrienden en vermaak ik mij met een voetbalwedstrijd in het weekend.

Hegy Stafleu

PPC-specialist

Team member

Gijs Mooren

CTO

Team member

Data vertalen naar commerciële kansen en of uitdagingen. Samenwerkingen op zakelijk gebied voeden mij in energie, creativiteit en voldoening. Daarnaast investeer ik graag tijd in motorrijden, sporten en vrienden!

Jarno Blaauwgeers

Senior Accountmanager

Team member

Hou mij bezig met digital advertising en social media. Daarnaast verslaafd aan CrossFit. En bezig zijn met mijn passie: muziek maken.

Johannes van Dijk

PPC-specialist

Team member

Ik krijg enorm veel energie van het samenwerken aan de beste resultaten voor onze klanten en partners! Heb je een complexe uitdaging of een ingewikkeld vraagstuk? Daag ons uit!

Jory Willemsen

Head of Operations

Team member

Innoveren, data en een goed proces hebben is een vereiste om online te slagen. Grootste succes? In één maand meer dan 1 miljoen Nederlandse Google-gebruikers de site laten bezoeken.

Justen Vink

Dataspecialist

Team member

Leergierige trainee die graag meer ervaring wil opdoen en meer wil leren over SEO en alles wat daarbij komt kijken. Verder ben ik een grote muziekliefhebber, zing ik graag en breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie.

Lara Akanni

Trainee online marketing

Team member

Als mediaspecialist wil ik alles uitzoeken en altijd het beste resultaat leveren! Ik ben leergierig en lees in mijn vrije tijd graag over van alles en nog wat.

Mirthe van Rijen

Junior Media Specialist

Team member

Intensieve samenwerkingen aangaan met nieuwe partners en klanten, daar word ik blij van. Creatief, gedreven en passievol. Wil jij online (beter) zichtbaar zijn? Dan zit je bij mij goed.

Niels Dekker

Medior Accountmanager

Team member

Systeembeheerder, programmeur en uitdagingen: een perfecte match!

Sven Simon

Developer

Team member

Je bent nooit uitgeleerd! Als trainee ben ik daarom ook erg gedreven om zoveel mogelijk te leren over SEO en PPC en hiermee klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Buiten werk ben ik altijd te vinden bij mijn paard en vriendengroep.

Swaan Hoogeveen

Trainee online marketing

Team member

Kaj Bolmers

Head of Sales

Team member

Alex Pobuta

Developer

TIMELINE

Oprichting, 2003

Opbouw eigen publicatienetwerk, 2008

Opbouw eigen positiedata en datatooling, 2013

Capital A stapt in als groeipartner, 2019

Rebranding Aspen Digital 2020

Outtask stapt in als nieuwe groeipartner, 2023

Rebranding Aspen Digital, 2024

Introductie Rank Monitor, 2024

Oprichting, 2003

In 2003 opgericht door Robin Freyer onder de toenmalige naam 'Smart Internet Media'.

Smart Internet Media startte als één van de grondleggers in de zoekmachineoptimalisatie. Onder andere medeverantwoordelijk voor het online succes van zowel Goossens Wonen, Reclameland en Yourhosting.

Opbouw eigen publicatienetwerk, 2008

Back in the day was linkbuilding één van de snelste mogelijkheden om organisch resultaat te behalen.

Met inzet van een eigen ontwikkeld zoekmachinevriendelijk CMS en het gebruik van de eerste open-source zoekmachinevriendelijke CMS-systemen werd enorm veel technische kennis opgedaan en de vindbaarheid van onze klanten enorm verbeterd.

Opbouw eigen positiedata en datatooling, 2013

Zichtbaar maken van de effecten van optimalisaties en linkbuilding op Google posities, dat maakt het verschil.

Lancering van de eerste versie van onze datatooling onder de naam “Hyperion”. Met de eigen data zijn we in staat om niet alleen onze klanten te monitoren, maar ook hun volledige markt.

Capital A stapt in als groeipartner, 2019

De oprichter stapt uit de organisatie, de volgende fase van de organisatie wordt ingeluid.

Een nieuw managementteam past de koers van de organisatie aan om de beste resultaten te kunnen blijven behalen voor haar klanten.

Rebranding Aspen Digital 2020

Compleet vernieuwde werkwijze vraagt om volledige rebranding.

Door de vele veranderingen binnen de zoekmachines is ons werk steeds specialistischer geworden. In plaats van het zwaartepunt op de uitvoering van linkbuilding schuift onze werkwijze naar de data-analyse van een website op basis van de hoofdfactoren content, autoriteit en techniek in vergelijking tot de markt. Hierdoor halen we een hoger (groei)rendement uit de investering. Onze unieke data- en linkbuildingpropositie maakt ons interessant voor agencies die hun SEO- en SEA-resultaten naar een hoger niveau willen tillen.

Outtask stapt in als nieuwe groeipartner, 2023

Met de kennis en ervaring van Outtask en de CEO Mike Dawud, zetten we in op een internationale groeistrategie.

Met de ondersteuning van Outtask versnellen we de ontwikkeling van onze data-en softwareplatformen exponentieel. Dankzij uitbreiding van ons developmentteam in zowel Nederland als Spanje. Maar ook door een eerste (internationale) overname om onze unieke datapropositie verder te versterken.

Rebranding Aspen Digital, 2024

Internationale groeiambities vragen om een internationale uitstraling.

Met ondersteuning van een brandingbureau wordt onze visie vertaald in een compleet nieuwe uitstraling met behoud van onze merknaam. Klaar om internationaal online marketing bureaus te ondersteunen en ondernemingen te helpen aan hun maximale online zichtbaarheidspotentieel.

Introductie Rank Monitor, 2024

In plaats van alleen intern gebruik, is ons zichtbaarheidsplatform nu voor iedereen beschikbaar.

Dankzij community-based ontwikkeling van dit platform wordt de toegevoegde waarde voor de afnemers steeds groter. Het doel: Maximale rendement uit jouw zoekmachinepotentieel. Naast SEO-inzichten, bieden we nu ook unieke inzichten in Shopping en Paid Search. Onze ontwikkelingsactiviteiten brengen we onder in onze dochtermaatschappij, Aspen Apps B.V.

LEES ONZE BRAND STORY

“Wat de hoogste berg ter wereld is…?” Dat ligt er maar net aan hoe je ernaar kijkt. Waar velen meten van top tot zeeniveau, hebben wij een diepgaandere visie: wij meten van uiterste top tot zeebodem. Want als je weet dat 2/3e van de wereld uit water bestaat, weet je ook dat er veel meer potentie is. Meer dan wat er zichtbaar is boven het wateroppervlak.

Juist daar – verscholen onder de weerspiegelende waterlaag – schuilt de potentie. Met een simpele duikbril niet te zien. Maar wie écht nieuwsgierig is, ontwikkelt geavanceerdere tools dan dat.

Tools die zelfs in de meest troebele wateren precies kunnen voorspellen wat het potentieel daar beneden is. Je kunt het vergelijken met het verfijnde sonarsysteem van een dolfijn. Dankzij dit geavanceerde zintuig weten wij op voorhand of het de investering waard is en zijn wij in staat om jou feilloos en doelgericht te navigeren. Ook wanneer het zicht minimaal is.

Het beklimmen van de Mount Everest of het afdalen in de Marianentrog. Beiden ondenkbaar zonder krachtige tooling. Maar een geavanceerde tool is niets zonder de juiste specialisten. Zij zorgen dat jouw volledige potentieel daadwerkelijk wordt benut. Alleen de specialisten van Aspen Digital beschikken over de onderscheidende kennis én de onverzadigbare nieuwsgierigheid om elk zichtbaarheidspotentieel boven water te brengen. We laten ons door niets weerhouden en gaan vastberaden tot de bodem.

Misschien zijn we een tikkeltje nerdy, maar we weten ook hoe de wereld werkt. Een club knappe koppen die de diepte in kan, maar ook in staat is om complexe materie te vertalen naar een hands-on aanpak.

Ook onze data gaat diep. We verzamelen en analyseren al meer dan 10 jaar markt- en algoritmedata. Zo zijn wij in staat om patronen te zien die anderen niet zien. En leveren we betere resultaten met eenzelfde budget of zetten we jouw groeiambities om in succes. Waar de concurrentie voornamelijk naar zichzelf en elkaar kijkt, zijn wij in staat om learnings uit de gehele markt bloot te leggen. Dit brede perspectief maakt ons ongeëvenaard effectief. Zo effectief, dat zelfs collega-agencies ons inschakelen voor hun meest complexe uitdagingen. Van vraagstukken waar zij niet uitkomen, krijgen wij juist energie.

Van uiterste bergtoppen tot de donkerste krochten van de oceanen; onze specialisten zijn in elke omgeving thuis. Tel daar onze buitengewone data en geavanceerde tooling bij op en je hebt een onverslaanbare mix om jouw hoogst haalbare zichtbaarheid en ROI-potentieel te benutten.

Niet voor een korte, eenmalige beklimming met altijd dezelfde route. Nee, wij navigeren – in een altijd veranderende omgeving – jouw online business continu naar de juiste positie. Zo laat jij, als lachende derde, het slagveld met moordende concurrentie ver achter je.

Daag ons uit op jouw online vindbaarheid! Onze specialisten staan klaar om jouw zichtbaarheidspotentieel in kaart te brengen. Zien we potentie of groei? Dan vinden we een weg. Een weg die leidt naar jouw succes.

ASPEN DIGITAL

Het hoogst haalbare rendement uit jouw zichtbaarheidspotentieel

Cta image

BRENG NU JOUW ZICHTBAARHEIDSPOTENTIEEL BOVEN WATER!

Rank Monitor logo

Boek een Meeting

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug!

Laat ons jou terugbellen om jouw zichtbaarheidspotentieel te bespreken. Laat je gegevens achter, en we bellen je binnen 1-2 dagen terug.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.