website overons jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

2003 was het jaar dat het voor Aspen Digital allemaal begon. Nog voordat iedereen wist wat Google was, waren wij er al mee bezig. Wij hebben ons sindsdien ontwikkeld tot een partij die gespecialiseerd is in search marketing. Daaronder vallen zowel de organische resultaten als de betaalde advertenties. Al voor veel klanten in verschillende branches (zowel e-commerce als leadgeneratie) hebben we met onze expertise fantastische resultaten weten te behalen.

website overons bigdata versie3

Big data en eigen tooling

Een belangrijk deel van onze kracht ligt in de data die we verzamelen. Als sinds 2013 verzamelen we dagelijks gigantisch veel zoekmachinedata. Inmiddels gaat dit al om meer dan 25 miljard Search Engine Result Pages (SERPs). Deze data gebruiken we in combinatie met onze eigen ontwikkelde en unieke tooling (R-CAT) om bijvoorbeeld de markt in kaart te brengen met een Share of Voice, inzicht te krijgen in historische posities, en de effecten van optimalisaties door te meten.

website overons publisher netwerk

Ons gigantische publicatienetwerk

Naast de data die we verzameld hebben en onze eigen ontwikkelde tooling, beschikken we over een groot publicatienetwerk. Door de jaren heen hebben we een netwerk met meer dan 300.000 publicatiemogelijkheden opgebouwd en dit wordt nog elke dag verder aangevuld. Een kwaliteitsnetwerk van dit formaat is uniek in de Benelux. Hierdoor hebben we op het gebied van linking talloze concrete mogelijkheden om de online zichtbaarheid van onze klanten te verbeteren.