GELD VERDIENEN MET BLOGGEN

Heb jij een website en wil je geld verdienen met betaalde samenwerkingen met onze klanten en die van onze partners? Dat kan! We leggen je graag uit hoe betaald bloggen werkt, wat de mogelijkheden zijn en hoe jij jezelf als publisher in ons uitgebreide blognetwerk aanmeldt. Lees je mee?

BETAALD BLOGGEN? ZO DOE JE DAT

Een manier om geld te verdienen met je blog is door slim gebruik te maken van de SEO-strategie van andere bedrijven.

Je kunt ervoor kiezen om van tijd tot tijd een betaald artikel op je platform te plaatsen, waarin je met een specifieke anchortekst linkt naar de gewenste webpagina van de opdrachtgever. Je kunt daarvoor zelf op zoek gaan naar websites die hun backlinks tegen een vergoeding kwijt willen op jouw weblog. Dit kost in de regel een hoop tijd, moeite en onderhandelingen.

Makkelijker is om een samenwerking aan te gaan met een tussenpartij. Aspen Digital is de schakel tussen een groot aantal opdrachtgevers en een uitgebreid publicatienetwerk met publishers zoals jij. Onze klanten en partners werken in uiteenlopende branches, dus op elk terrein hebben wij onophoudelijk voldoende kwalitatieve publishers nodig.

ONS PUBLICATIENETWERK

Als expert in SEO en volledig ontzorger op het gebied van linkbuilding zijn wij continu op zoek naar nieuwe platformen (publishers) waarop wij waardevolle backlinks voor onze klanten en partners kunnen plaatsen.

Ons publicatienetwerk beslaat momenteel al ruim 300.000 publicatiemogelijkheden, maar om een gevarieerd en relevant backlinkprofiel aan te kunnen bieden is meer altijd beter. Dus bezit jij een blog en wil je graag een extraatje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

EENVOUDIG GELD VERDIENEN MET BLOGGEN VIA ASPEN DIGITAL

Als publisher bij Aspen Digital kun je rekenen op een doorlopende samenwerking.

Tijdens onze samenwerking vragen wij tegen betaling relevante links naar de websites van onze klanten en partners aan die gepubliceerd worden op jouw blog of website. Wij leveren daarbij de URL en de anchortekst aan, en geven je ook ter inspiratie het onderwerp van de tekst. Geen zorgen, je mag je creativiteit de vrije loop laten! Als jij op een andere manier onze URL en anchor beter kwijt kunt, dan is dat ook helemaal prima.

Laat je het artikel liever door een ander schrijven? Ook dat kan, want wij kunnen ook een kant-en-klare tekst aanleveren die op jouw platform geplaatst wordt.

Aspen Digital werkt volgens een self-billing-system, zodat jij niet continu zelf achter je facturen aan hoeft. Zodra jij onze aanvraag verwerkt hebt en deze online gezet is, doen wij automatisch de uitbetaling via onze tooling – wel zo makkelijk.

Het enige dat wij van jou verwachten is dat je blogplatform of website naast betaalde artikelen ook regelmatig reguliere content (zonder SEO-links) plaatst. Daarnaast kijken we natuurlijk naar de autoriteit (DR) van je domein en maken we een inschatting of jouw thema’s aansluiten op onze partners en klanten.

VOORDELEN VOOR JOU

Publisher worden bij Aspen Digital levert jou verschillende voordelen op.

Dit is wat wij jou bieden:

 

  • Makkelijk verdienmodel: extra geld met het platform dat je toch al had
  • Tijd besparen: niet zelf op zoek naar opdrachtgevers
  • Samenwerkingen met gave merken
  • Veel vrijheid en eigen inbreng
  • Wij regelen de facturatie automatisch

 

Als je eenmaal bent aangemeld in ons systeem, dan gaat de rest vanzelf. Het hele proces vindt eenvoudig en snel plaats in onze inhouse publisher-portal, van opdracht tot uitbetaling. Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk onze instructievideo voor een blik achter de schermen.

HOE MELD IK MIJ AAN ALS PUBLISHER BIJ ASPEN DIGITAL?

 

Stuur ons een email voor meer informatie.

Rank Monitor logo

Boek een Meeting

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug!

Laat ons jou terugbellen om jouw zichtbaarheidspotentieel te bespreken. Laat je gegevens achter, en we bellen je binnen 1-2 dagen terug.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.