Aspen Media House

Linkbuilding specialisten met 18 jaar ervaring

Linkbuilding uitbesteden aan Aspen Media House

Publicatienetwerk

Aspen Digital heeft in de afgelopen jaren een ongekend groot publicatienetwerk opgebouwd met meer dan 300.000 publicatiemogelijkheden. Met deze omvang hebben wij het grootste netwerk van de Benelux. Onze publishers zetten wij in voor het opbouwen van een gevarieerd backlinkprofiel voor onze klanten en partners.

Eigen tooling

Onze in-house ontwikkelde R-CAT Technology zetten wij in om de links/publicaties continu te monitoren. Daarnaast gebruiken wij deze technologie voor het in kaart brengen van het online marketinglandschap van onze klanten maar ook voor het nauwkeurig meten en rapporteren van het effect van geplaatste links op de organische posities van een domein.

Voor iedereen

Wij hebben ons netwerk en onze publishing-service onder de naam Aspen Media House opengesteld voor onze partners en website-eigenaren. Wij ontzorgen het volledige linkbuilding-proces. We hebben jarenlange ervaring met het uitzetten van links in ons netwerk en we werken met ervaren linkbuilders die precies weten hoe ze externe optimalisatie zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten.

De nieuwste technieken toegepast

Wij weten altijd wat er nodig is om je te helpen.

Advies tot in de punten uitgewerkt

We adviseren jou, of jouw webbouwer, optimaal.

Besteed linkbuilding uit bij echte specialisten

Complete ontzorging van linkbuilding

Wij helpen je onder andere door links te plaatsen op diverse platformen en monitoren de effectiviteit van die links. We nemen al het contact met publishers uit handen en onderhouden het contact.

Daarnaast lopen alle betalingen automatisch en beantwoorden we transparant al je vragen over linkbuilding. Daarnaast zoeken we altijd naar meer nieuwe relevante publishers, zodat je effectief kan blijven bouwen aan je autoriteit!

Laat ons je helpen met linkbuilden

Unieke (whitelabel) linkeffectmetingen

Wij leveren op verzoek unieke linkeffectmetingen. In deze metingen kun je het effect zien van de plaatsing van links op de organische posities in Google. Ook voor partners is het mogelijk om deze metingen whitelabel aan te leveren zodat je deze kunt doorzetten naar jouw klanten.

De publishers uit ons publicatienetwerk zijn gekoppeld aan onze data tool. Daardoor kunnen wij precies zien wanneer de links zijn geplaatst en hoe de target url daarop reageert. De blauwe verticale lijnen zijn de momenten waarop de links zijn geplaatst. De daarbij behorende getallen vertegenwoordigen het aantal links.

Bij Aspen Media nemen we alles uit handen

Hoe werkt de ontzorging?

  1. Je ontvangt van ons een persoonlijk Aspen Media House-account;
  2. Je vult de gewenste target-URL’s, anchors en het budget in;
  3. Je ontvangt van ons een strategisch linkbuildingvoorstel;
  4. Je links worden geplaatst door onze ervaren linkbuilders;
  5. Je geplaatste links worden dagelijks gemonitord en je ontvangt een overzicht van de links en platformen.

Laat ons je helpen met linkbuilden

Waarom kiezen voor Aspen Media House?

We nemen het volledige linkbuildingproces uit handen. Onze ervaren linkbuilders maken gebruik van hun kennis, ervaring en het grootste publicatienetwerk in de Benelux. Daarnaast werken we niet met uurtarieven en heb je volledige transparantie over de plaatsingen. Ondertussen al 18 jaar ervaring en meer dan 1.000 klanten succesvol geholpen met linkbuilding!

Twijfel daarom niet en neem contact met ons op! Linkbuilding start bij Aspen Media House!

Ontzorging begint direct

Onze specialisten weten alles van de moderne techniek die ten grondslag ligt aan online succes. Je kan via het contactformulier gemakkelijk contact met ons opnemen.

Benieuwd waar de kansen voor jouw website liggen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan! Wij nemen altijd dezelfde werkdag nog contact met je op.

    Jouw gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen over onze dienstverlening.
    Bekijk onze privacyverklaring en algemene voorwaarden.