Wat verstaan we onder online adverteren

Onder online adverteren vallen in principe alle marketinguitingen waarvoor je als bedrijf geld betaalt. Hierbij kun je denken aan videoadvertenties, advertenties op social media, marketplaces en zoekmachineadvertenties. Aspen Digital heeft zeker op het gebied van zoekmachineadvertenties al jarenlang ervaring, en dan vooral die in Google en Bing. Hiervoor maken we gebruik van Google Ads en Microsoft Ads (voor Bing). Beide zijn mooie tools waarmee je meer bezoekers naar je site kunt leiden of om meer producten te verkopen in het Shoppingnetwerk.

Waarom online adverteren?

Digital advertising heeft een aantal voordelen. Bij SEO duurt het vaak een tijdje voor je resultaten ziet, maar met online adverteren kun je direct je advertenties online zetten en zo snel effect merken. Daarnaast krijg je toegang tot veel meer advertentieruimte dan alleen Google. En als je SEO combineert met advertenties, versterkt dat alleen maar je online aanwezigheid en daarmee ook jouw positie in de markt.

Onze expertises

Bij Aspen Digital zijn we vooral gespecialiseerd in search advertising. Onze SEA-specialisten zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van campagnes om zo meer conversies, een hogere omzet en een betere ROAS te behalen. Naast de standaard zoekmachineresultaten stellen we ook Displayadvertenties of YouTubeadvertenties in. Ook hebben we ervaring met het opzetten van Marketplaces met behulp van een productfeed. Om ervoor te zorgen dat die feed helemaal goed staat, zijn onze specialisten ook regelmatig bezig met feedoptimalisatie.

Effectief adverteren

Bij Aspen Digital hebben we meerdere jaren ervaring in verschillende branches en met verschillende doelgroepen. Met de inzichten die we in die tijd verkregen hebben, weten we campagnes zo effectief mogelijk in te zetten. Waar we ons écht in onderscheiden is de data die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Deze data zetten we in om zo strategisch mogelijk met het account om te gaan en op die manier altijd op het juiste moment bij de juiste zoekopdracht zichtbaar te zijn. 

Daarnaast zijn we Google Premier Partner. Dit betekent dat we de hoogste vorm van support krijgen vanuit Google. Ook krijgen we toegang tot meer marktinzichten, concurrentieanalyses en mogen we bèta's en nieuwe features eerder uitproberen dan gewone Google-partners.

Onze werkwijze

Wij werken graag met jou samen om je doelstellingen te behalen en je resultaten te verbeteren. We zijn transparant en zorgen ervoor dat je altijd inzicht hebt in de laatste resultaten middels een custom-built rapportage. Daarnaast spreken we onze klanten regelmatig om de resultaten te bespreken en om in te kunnen spelen op de laatste ontwikkelingen en trends. Naast het reguliere optimaliseren van de campagnes houden wij ons ook bezig met een lange- en kortetermijnplanning om nu, maar ook in de toekomst de beste resultaten te kunnen behalen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het vlak van digital advertising? Neem dan contact met ons op!