Hoe veel kun je de komende tijd extra halen uit Google Ads?

In een gemiddeld account in Google Ads gaat veel data om. Hiermee kun je kijken wat de campagnes hebben opgeleverd, maar je kunt de data ook gebruiken om een voorspelling te maken. Zijn er bepaalde trends te zien die zich kunnen doorzetten? En wat als je het budget van een goedlopende campagne verhoogt? Hoe veel extra conversies kun je dan verwachten?

Onze specialisten kunnen op basis van de data – en soms ook met hulp van Google's Performance Planner – een inschatting maken van de performance van de komende tijd. Je hebt altijd te maken met veranderende variabelen waardoor een forecast kan afwijken van het uiteindelijk behaalde resultaat. Toch kan een forecast een mooi beeld geven van de potentie die nog uit het account te halen is. Wil jij ook een voorspelling voor jouw account? Neem dan contact op!

 

Vraag een vrijblijvende forecast aan!

Wat wij bieden

✓ Uitgebreide analyse van de huidige situatie rond jouw website
✓ Heldere uiteenzetting van waar de kansen liggen
Vakkundige en persoonlijke uitleg door een specialist
Zo bondig of uitgebreid als jij dat wil!

Wil jij weten hoe je alles uit je Google Ads kunt halen?

Vul het contactformulier hiernaast en wij zullen binnen een dag contact met je opnemen. Hoe uitgebreider je dit doet, hoe beter en nauwkeuriger onze inzichten zullen zijn. Vertel ons daarom zo veel mogelijk over jouw bedrijf en doelen!