Migraties zijn risicovol

Bij een websitemigratie komt veel kijken. Het risico dat zorgvuldig opgebouwde SEO-waarde verloren gaat is aanwezig. Laat ons een migratieplan uitwerken dat wij in samenwerking met jouw webbouwer doorvoeren.

We plannen alles zorgvuldig voor je uit

Wij brengen je huidige URL-structuur volledig in kaart. In samenwerking met je webbouwer ontwerpen we een nieuwe URL-structuur. Als deze blauwdruk klaar is, stellen wij een 301-redirectplan samen om ervoor te zorgen dat alle oude URL’s op de juiste wijze doorverwijzen naar pagina’s binnen de nieuwe structuur, zodat opgebouwde SEO waarde optimaal wordt doorgestuurd. Je webbouwer ontwikkelt de nieuwe website binnen een staging-omgeving. Vóór de livegang doen wij een uitgebreide audit om te zien of alles goed staat.

Zo snel en succesvol mogelijk migreren

Tijdens en na de livegang draaien wij onze analyses om zo het proces te bewaken, zodat we ook zeker weten dat Google de nieuwe situatie zo snel en zo goed mogelijk oppakt.

Laat ons in samenwerking met jouw webbouwer een plan uitwerken om ervoor te zorgen dat jouw website-migratie succesvol verloopt.

Voorkom dat al je SEO-investeringen in één klap verloren gaan!

Zo regelen we dat voor je:

✓ We beschermen je opgebouwde positie in Google
✓ We sturen je SEO-waarde optimaal door naar je nieuwe site
✓ Uitgebreide check vóór het live gaan voor de zekerheid
✓ Maak je gebruik van een webbouwer? Dan regelen we alles met hem!

Wil jij zeker van je zaak zijn met je websitemigratie?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!