Analyseer de impact van updates

Regelmatig voert Google veranderingen door aan haar zoekalgoritmen. Soms kan dit leiden tot heftige dalingen of juist stijgingen in zoekwoord rankings. Ben jij geraakt door een Google update of profiteert jouw website er juist van? In beide gevallen zijn er lessen te leren en conclusies te trekken. Wat moet er gebeuren om een site die getroffen is door een Google update uit het slop te trekken? Wat kun je doen om nóg meer te profiteren van een Google update. Met onze Google Update effect metingen brengen wij haarscherp in kaart op individueel pagina niveau hoe jouw website reageert op deze updates.

Google Update Effectmeting – klik en sleep om verder in te zoomen op een bepaald gebied, klik op ‘reset zoom’ om terug te keren naar het volledige overzicht. De meting is beter leesbaar op pc.

Wijzigingen in relevantie per landingspagina

Door verschillende zoektermen per landingspagina te gebruiken, geeft dit jou inzicht voor welke (sub)onderwerpen Google je pagina relevanter of juist minder relevant vindt. De lessen en conclusies die je hieruit trekt, helpen bij het bepalen van vervolgacties.

Ga voor de deep dive in data

Laat ons in kaart brengen hoe jouw landingspagina’s reageren op Google updates zodat wij per pagina een deep dive kunnen doen om het onderste uit de kan te halen voor jouw omzet.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze expertises

✓ Diepgaande en concrete kennis van Google updates en de gevolgen hiervan
✓ Toepassen van deze kennis op jouw situatie
✓ Leren van het verleden en vooruitkijken naar de kansen van de toekomst
✓ Een uitgebreid en actueel overzicht van de impact op jouw website in Google
✓ Persoonlijk contact met een specialist die al je vragen kan beantwoorden

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd, vul dan het formulier in hiernaast en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dit is geheel vrijblijvend, maar zorg wel dat je zo veel mogelijk informatie levert. Welke pagina’s hebben de nadruk? Waar wil je groeien? Onze experts gaan ermee aan de slag!