Belang van een marketingstrategie

Zoekmachines bieden buitensporig veel mogelijkheden aan bedrijven om online resultaat te behalen. Met miljoenen zoekopdrachten per dag zijn gebruikers op zoek naar antwoorden in de vorm van informatie, producten en diensten. Een waardevolle bron van potentiële gebruikers én klanten. Interessant voor jou, maar ook voor jouw concurrenten.

Het belang van een passende strategie is groot, want alleen daarmee creëer je een plan voor de lange én korte termijn waarmee jij de online doelstellingen kan behalen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Aspen Digital. Een online marketingbureau dat zich met een datagedreven werkwijze richt op de organische en betaalde zoekresultaten.

Direct contact opnemen?

Ga met ons in gesprek!

Een complete search strategie

Het hoogst haalbare resultaat in de zoekresultaten haal je niet door je alleen te focussen op de 'normale' blauwe linkjes in Google. Met de jaren zijn de zoekmachines verder ontwikkeld en daardoor complexer en interessanter geworden voor gebruikers. Niet alleen dat. Er zijn véél meer zoekmachines bijgekomen!

Organic (SERP's en Shopping)

Organische vindbaarheid is een doel van velen, maar vergt een goede planning en een nog beter strijdplan. Je uitsluitend richten op de 'blauwe' linkjes in de resultaten is al enkele jaren verleden tijd. Allerlei kansen voor betere, uitgebreidere zoekresultaten bieden zich aan en het is nóg belangrijker dat jij een autoriteit wordt in jouw vakgebied. 

PPC (Advertising en SEA)

Waar organic een langere aanlooptijd heeft, kan je met PPC-marketing vandaag al beginnen en zien wat het voor je doet. In een ideale wereld ben je zowel met advertenties als op organische wijze zichtbaar. PPC en organisch versterken elkaar: allerlei kanalen waarop je op meerdere manieren zichtbaar bent.

Marketplaces (Organisch en Betaald)

Google en Bing zijn lang niet meer de enige websites die als zoekmachine worden gebruikt. Online marktplaatsen als Bol.com, Amazon en Marktplaats zijn ondertussen zo groot dat mensen hier hun zoekopdrachten uitvoeren. Het grote verschil? Mensen zoeken altijd naar producten. Een ideale plek om vindbaar te zijn, als het verhogen van de omzet jouw doel is!

Lokaal (Organisch en Betaald)

Heb je liever meer klanten in jouw echte winkel dan online? Ook dan kan een strategie uitkomst bieden. Het is namelijk goed mogelijk dat gebruikers die online zoeken eigenlijk op zoek zijn in de buurt. Door lokale zichtbaarheid te creëren kan jij online gebruikers omtoveren tot 'echte' klanten die offline langs komen!

Strategie op maat

Elk bedrijf is anders en daarom is geen strategie hetzelfde. We zijn dan ook enorm benieuwd naar jouw vraagstukken, jouw doelen maar al helemaal naar jouw ambities. Wij zijn constant bezig met het behalen en overtreffen van de doelstellingen.

Data en Technologie

Zoekmachine marketingstrategie op basis van big data

Wij maken onze keuze altijd op basis van dagelijks bijgewerkte data en de best practices in de markt. Onze data geeft ons dagelijks inzicht in de voortgang en biedt ons de mogelijkheid direct bij te sturen. Wel zo fijn! 

Vakkundige specialisten

Specialisten in zoekmachinemarketing

Onze specialisten werken nauw samen met jou om dagelijks stappen te zetten richting de gezamenlijke doelen. Samen met de andere disciplines zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan!

Ga met ons in gesprek en we komen er samen achter waar de grootste kansen liggen en hoe we die op duurzame wijze kunnen bereiken!

Ga met ons in gesprek!

Zij gingen je voor!

 • Boodschappen
 • Dakdragerwinkel
 • Intriplex
 • +114% meer reviews in 2 jaar
  +200% organische bezoekers
  boodschappen front
 • +209% organische bezoekers
  +240% omzet uit organisch verkeer
  #1 posities voor zoekwoorden
  dakdragerwinkel front
 • +400% Google Ads rendement
  +321% Google Ads omzet in 2 jaar
  laptop homepage intriplex 1

Aspen Digital als strategisch partner

Het inschakelen van een agency is een grote stap, maar er zitten enkele voordelen aan adviesbureaus:

 • Ervaring in verschillende branches;
 • Altijd op basis van best practices;
 • Organic, advertising en content onder één dak.

Wil je met ons in gesprek en ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Ga in gesprek!