SEO-implementatiemeting

Wanneer je met SEO bezig bent, dan is een belangrijk onderdeel het optimaliseren van de website: content toevoegen, verbeteren en technische aanpassingen doorvoeren. Dit kost tijd en geld, en de grote vraag is: wat is hier het effect van?

Uiteraard kun je na verloop van tijd kijken hoeveel verkeer je trekt, maar groei van verkeer is pas de laatste fase van jouw SEO-investeringen. Eigenlijk wil je de effecten al in een eerder stadium zien, zodat je je inzichten sneller met collega’s en stakeholders kunt delen en in een vroeg stadium de strategie kunt bijschaven.

De SEO-implementatiemeting is een visualisatie waarin je tegelijkertijd de momenten van website-aanpassingen en het positieverloop van belangrijke zoektermen ziet. Schieten de posities kort na een wijziging omhoog of omlaag, dan weet je dat je implementatie effect heeft gehad. Op deze manier kun je ook als je van positie 35 naar plek 15 gaat (en daar nog geen extra verkeer uit trekt) al de positieve resultaten waarnemen.

SEO-implementatiemeting – klik en sleep om verder in te zoomen op een bepaald gebied, klik op ‘reset zoom’ om terug te keren naar het volledige overzicht. De meting is beter leesbaar op pc.

Direct de effecten in beeld

Ben je direct betrokken bij het doorvoeren van de SEO-implementaties? Of ben je juist niet dagelijks met SEO bezig, maar wil je wel op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen? Onze SEO-implementatiemeting maakt tastbaar wat het effect van de (abstracte) SEO-implementaties is geweest. Zo kun jij niet alleen nog sneller handelen, maar maak je ook in een oogopslag begrijpelijk wat de laatste SEO-werkzaamheden waren en waarom deze belangrijk zijn.  

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Leveren jouw inspanningen wel een hogere positie op?

Als website-eigenaar probeer je zo zichtbaar mogelijk te zijn voor je klanten. Wij zorgen ervoor dat je direct kunt zien of je op de goede weg zit.

Op welke positie sta jij op dit moment?

Vul de gegevens in, en een van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op!