Passende linkrecepten voor duurzame groei

Wat is de impact van backlinks op jouw posities in de zoekresultaten? Op basis van dagelijkse metingen hebben wij voor ieder type landingspagina voor elk concurrentieveld een passend linkrecept waarmee wij jouw zoekwoordposities maand op maand laten stijgen in de zoekresultaten.

Linkeffectmeting – klik en sleep om verder in te zoomen op een bepaald gebied, klik op ‘reset zoom’ om terug te keren naar het volledige overzicht. De meting is beter leesbaar op pc.

Autoriteit op basis van strategie

Onze linkstrategie is ingestoken op het triggeren van de Googlebot om regelmatig naar jouw landingspagina’s te kijken, om opnieuw de relevantie van jouw content te evalueren. De Googlebot vindt de door ons geplaatste links en reageert snel op deze signalen.

Data aan de basis van groei

Op basis van onze big data kunnen wij jou een forecast geven van de te verwachten stijging in zoekwoorden per pagina. Hierbij krijg je van ons ook een concreet voorstel met een budget waarmee we maand op maand groei kunnen bewerkstelligen. Klinkt dat goed? Neem contact met ons op voor een linkvoorstel op maat.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat bieden wij

✓ De waarde van linkbuilding duidelijk gemaakt
✓ Jouw groeimogelijkheden uiteengezet
✓ Een concreet en helder advies op basis van jouw linkdata
✓ Eenmalig en extensief contact met een expert over jouw unieke situatie

Meer weten?

Vul het contactformulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op! Vertel bijvoorbeeld kort over jouw historie met linkbuilding; zo kunnen onze experts je het beste helpen.