alex-pobuta.jpg

Alex Pobuta

Developer

LinkedIn

amy-hoogendoorn.jpg

Amy Hoogendoorn

SEO-specialist

Ik krijg energie van het behalen van goede SEO-resultaten! Verder ga ik graag op pad met vrienden, ben ik te vinden in de sportschool of op de bank met een goede serie.

LinkedIn

anique-schoot.jpg

Anique Schoot

SEO-specialist

Ik doe SEO en soms een beetje content. Verder krijg ik enorm veel energie van feesten, beestjes aaien en genadeloos verliezen met tafelvoetbal.

LinkedIn

aytekin-demirtas.png

Aytekin Demirtas

Senior Accountmanager

Betrokken en behulpzaam als trainer/coach langs de lijn, voetballer in het veld en sparringpartner/adviseur op ieder gewenste locatie voor klanten en partners met PPC-, SEO- en Contentvraagstukken.

LinkedIn

Wij zijn altijd op zoek naar specialisten met een passie voor data en strategie. Bekijk onze vacatures.

Vacatures
bart-hilferink.jpg

Bart Hilferink

Team Lead PPC

Gesponsord

Enthousiaste PPC Team Lead die er voor zorgt dat jij als eerste resultaat zichtbaar bent binnen Google. Naast het werk vind je me op het voetbal veld of in de speeltuin met mijn zoontjes.

LinkedIn

bart-rinsma.png

Bart Rinsma

SEO-specialist

Erg gedreven om altijd de allerbeste SEO-resultaten voor de klanten te behalen. In mijn vrije tijd bezig in de cryptowereld of sportief een rondje fietsen, hardlopen of potje voetbal op de zaterdagmiddag.

LinkedIn

danny-doorn.jpg

Danny Doorn

Financial Controller

Linkedin

medewerkers-gradient-1-3-v6.jpg

Gijs Mooren

CTO

Linkedin

hegy-stafleu.jpg

Hegy Stafleu

PPC-specialist

Toegewijde PPC-specialist met een passie voor digitale marketing en een scherp oog voor gegevens en trends. In mijn vrije tijd ga ik graag de hort op met vrienden en vermaak ik mij met een voetbalwedstrijd in het weekend.

LinkedIn

aspen-team-jarno.png

Jarno Blaauwgeers

Senior Accountmanager

Data vertalen naar commerciële kansen en of uitdagingen. Samenwerkingen op zakelijk gebied voeden mij in energie, creativiteit en voldoening. Daarnaast investeer ik graag tijd in motorrijden, sporten en vrienden!

LinkedIn

Wil je ook onderdeel worden van dit team? Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact opnemen
jeroen-meijer.png

Jeroen Meijer

Head of Growth

Ik krijg enorm veel energie van de sterke relaties die wij hebben met onze partners en klanten. Door een intense samenwerking met commitment van beide kanten schakelen we snel in een snel bewegende markt.

LinkedIn

johannes-van-dijk.jpg

Johannes van Dijk

PPC- & Social-specialist

Hou mij bezig met digital advertising en social media. Daarnaast verslaafd aan CrossFit. En bezig zijn met mijn passie: muziek maken.

LinkedIn

jory-willemsen.jpg

Jory Willemsen

Head of Operations

Ik krijg enorm veel energie van het samenwerken aan de beste resultaten voor onze klanten en partners! Heb je een complexe uitdaging of een ingewikkeld vraagstuk? Daag ons uit!

LinkedIn

justen-vink.jpg

Justen Vink

Dataspecialist

Innoveren, data en een goed proces hebben is een vereiste om online te slagen. Grootste succes? In één maand meer dan 1 miljoen Nederlandse Google gebruikers de site laten bezoeken.

LinkedIn

team-aspen-lara.jpg

Lara Akanni

Trainee Online Marketing

Leergierige trainee die graag meer ervaring wil opdoen en meer wil leren over SEO en alles wat daarbij komt kijken. Verder ben ik een grote muziekliefhebber, zing ik graag en breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie.

LinkedIn

levon-linnebank.jpg

Levon Linnebank

Contentspecialist

Als contentspecialist ben ik bij Aspen Digital verantwoordelijk voor het schrijven van allerlei soorten teksten.

LinkedIn

mirthe-van-rijen.png

Mirthe van Rijen

Junior Media Specialist

Als mediaspecialist wil ik alles uitzoeken en altijd het beste resultaat leveren! Ik ben leergierig en lees in mijn vrije tijd graag over van alles en nog wat.

LinkedIn

niels-dekker.png

Niels Dekker

Medior Accountmanager

Intensieve samenwerkingen aangaan met nieuwe partners en klanten, daar wordt ik blij van. Creatief, gedreven en passievol. Wil jij online (beter) zichtbaar zijn? Dan zit je bij mij goed.

LinkedIn

rick-de-bie.jpg

Rick de Bie

SEO-specialist

Gepassioneerd SEO-specialist met een liefde voor voetbal, gaming en een fervent supporter van Ajax. Daag me uit met tafelvoetbal, als je durft.

Linkedin

roger-hulsen.jpg

Roger Hulsen

Head of Strategy

Ik haal veel werkplezier uit het strategisch meedenken met onze klanten en het inspelen op de laatste trends binnen online marketing.

LinkedIn

sanne-van-wielink.jpg

Sanne van Wielink

Operational Manager SEO

Snel schakelen en afwisseling; verzamelen, analyseren, adviseren en uitvoeren. Als operationeel manager SEO ben ik bezig met optimalisatie voor klanten, partners én kansen binnen ons eigen team.

LinkedIn

sven-simon.jpg

Sven Simon

Developer

Systeembeheerder, programmeur en uitdagingen: een perfecte match!

team-aspen-swaan.jpg

Swaan Hoogeveen

Trainee Online Marketing

Je bent nooit uitgeleerd! Als trainee ben ik daarom ook erg gedreven om zoveel mogelijk te leren over SEO en PPC en hiermee klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Buiten werk ben ik altijd te vinden bij mijn paard en vriendengroep.

LinkedIn

medewerkers-gradient-2-2-v2.jpg

Veerle Willemsen

Office-, HR- en Marketingmedewerker

LinkedIn