Inzicht in zoekwoorden waarvoor jij vecht

Om marktleider te worden binnen jouw branche moet alles tot op het individuele paginaniveau optimaal ingesteld staan. Met welke concurrenten vecht jouw landingspagina voor belangrijke zoekwoorden?

Zoekwoordenanalyse – klik en sleep om verder in te zoomen op een bepaald gebied, klik op ‘reset zoom’ om terug te keren naar het volledige overzicht. De analyse is beter leesbaar op pc.

In welke zoekwoorden moet je investeren?

Laat ons voor al jouw belangrijke zoektermen in kaart brengen welke kansen er liggen om te groeien binnen de top 10. Voor zware termen zien we vaak dat de top 5 gedurende lange tijd geconsolideerd is. Wat is de haalbaarheid om daar tussen te komen en op welke termijn? Is het de investering waard of bieden andere belangrijke zoektermen betere groeikansen?

Realistische inschattingen op basis van data

Op basis van onze tooling en data kunnen wij jou een realistische inschatting geven van wat er nodig is om binnen afzienbare tijd binnen een bandbreedte posities te veroveren op de eerste pagina van Google.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze expertises

✓ Toegankelijk overzicht van de belangrijkste zoektermen in jouw branche
✓ Aanwijzen van relevante zoekwoorden en de verwachte potentie
✓ Persoonlijk en concreet advies voor een optimale investering
✓ Alle informatie gepresenteerd in een (video)call met een specialist

Interesse?

Vul hiernaast het formulier in het wij nemen binnen een dag contact met je op! Doe dit zo uitgebreid mogelijk zodat onze experts je zo goed mogelijk kunnen helpen!