Inzicht in zoekwoorden waarvoor jij relevant kan zijn

Wil jij meer gebruikers krijgen via de zoekresultaten van Google? Dan is het fijn om te weten voor welke zoekwoorden jouw website relevant kan zijn. Een zoekwoordonderzoek helpt je in kaart te brengen met welke termen gebruikers van zoekmachines en marketplaces zoeken. Neem je zo'n onderzoek bij ons af, dan krijg jij een volledig uitgewerkte lijst van zoektermen, volumes en zoekintenties.

Zoekwoord Volume Zoekintentie
Zoekwoordonderzoek 100 Commercieel
Zoekwoorden onderzoek laten doen 10 Transactioneel
Hoe doe je zoekwoordonderzoek? 0-10 Informatief

Ga je starten met SEO of adverteren in de zoekmachine? Dan is het belangrijk om te weten welke woorden er zijn, welke intentie gebruikers hebben en hoe je hierop kan inspelen. Zoekwoordonderzoek doe je altijd als eerst, nog voordat je de eerste wijzigingen maakt of de eerste campagne opstelt.

Van zoekwoordonderzoek naar data-gedreven inzicht

Zodra je weet welke zoekwoorden er zijn, kan je gaan bepalen hoe je hiervoor wilt gaan optimaliseren. Met inzicht in de gebruikte zoektermen en de bijpassende zoekintentie kan je kiezen welke pagina geschikt is per zoekterm. Misschien kom je erachter dat je nog geen geschikte pagina hebt, dan kan je deze toevoegen aan de planning. Wellicht merk je dat je in de content van een pagina net wat nuanceverschillen kan aanbrengen. Allerlei inzichten die direct uit het onderzoek komen rollen.

Inzicht in het concurrentieveld

Je kan hierna aan de slag met optimaliseren. Daarnaast geeft een dergelijk onderzoek ook inzicht in andere belangrijke informatie: concurrentie. Ook online heb je last van concurrenten en vaak heb je er meer dan je denkt. Een modewinkel concurreert niet alleen met andere modewinkels, maar ook met online boetiekjes, grote marketplaces, vergelijkingssites én met de producenten.

Zoekwoordonderzoek laten doen?

Benieuwd welke zoekwoorden mogelijk relevant zijn voor jou, hoe je hiervoor het beste kan optimaliseren en zien hoe het concurrentieveld eruitziet? Vraag dan een zoekwoordonderzoek aan, dan stellen wij een passende offerte op!

Onze expertises

✓ Toegankelijk overzicht van de belangrijkste zoektermen in jouw branche
✓ Aanwijzen van relevante zoekwoorden en de verwachte potentie
✓ Persoonlijk en concreet advies voor een optimale investering
✓ Alle informatie gepresenteerd in een (video)call met een specialist

Interesse?

Vul hiernaast het formulier in het wij nemen binnen een dag contact met je op! Doe dit zo uitgebreid mogelijk zodat onze experts je zo goed mogelijk kunnen helpen!

Laat ons weten wat jouw belangrijkste zoekwoorden zijn!